9 Mar, 2019

Veckorapport +0,14% eller +1 984kr

Då var det dags för veckans rapport och det gav mig en avkastning på +0,14% eller +1 984 kr. Jag slog SIX Portfolio Index med 1,40 procentenheter och det beror nog på mina stora stabila fastighetsaktier som Castellum, Hufvudstaden och Atrium Ljungberg, totalt 25% av mina innehav. Dessa innehav gjck bra jämfört med övriga börsen. Gjorde en större affär med försäljning av Astra Zeneca och köpte Investor istället. Fick några hundralappar i utdelning från de 2 Kanadensiska innehaven Fortis och Enbridge. 

 

Courtage:  78 kr
Förvaltningavgift: 0,25%
Belåningsgrad: 13,2%
Köpt: Investor
Sålt:  AstraZeneca

 

Mina konton har jag hos Avanza och om du är intresserad av att börja sköta dina investeringar och sparande själv. Kan jag rekommendera att öppna ett konto hos Avanza (*Affiliatelänk).

 

Sparaklokt finns nu även på Facebook. Skulle uppskattat om ni följde/gillade sidan där.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.