10 Mar, 2019

Veckans bästa blogginlägg!

Då var det söndag igen och dags att leverera veckans mest läsvärda inlägg inom ekonomi och sparande. Det finns som vanligt många läsvärda bloggar där ute och även om vi läser nästan allt så kan vi ibland missa något och vi vill därför be er att hjälpa oss och rekommendera eventuella inlägg som ni tycker borde vara med på listan. Länka gärna i kommentarersfältet.

Gustavs Aktieblogg skriver om nästa aktiepub. Den här gången ställer Erik Penser bank upp med både lokaler, mat och dryck. Snyggt jobbat ab Gustav som satt ihop det hela och hade vi varit i närheten hade vi såklart redan anmält oss. Har ni möjlighet att deltaga tycker jag definitivt att ni ska anmäla er och boka den 3 april i kalendern!

Det viktiga sambandet mellan verksamheten och bolagets aktier är något som  Investacus lyft i ett inlägg under veckan.

Aktieingenjören publicerade ett intressant inlägg om Maria Wetterstrand, Miljöpartiet och Cortus Energy. Något som vi själva också berörde i ett av våra inlägg.

Ingen "veckans bästa"-lista utan Sparo såklart. Den här veckan sittar han på en stubbe i skogen tydligen... ;).

KronanTillMiljonen har gjort en kort sammanställning av veckans aktierelaterade händelser. Perfekt för den som inte hunnit kolla vad som skett i börsvärlden under den sista veckan.

Utdelningsseglaren har läst och recenserar boken Ut ur ekorrhjulet av Farbror fri och Enkel boning. Ett läsvärt inlägg och bok oavsett om man delar författarnas syn på livet eller inte. In och läs.

Vi önskar er alla en fortsatt fin söndagkväll!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.