11 Mar, 2019

Veckans materbjudanden - v11

Ja v11 är det alltså nu. Tänker inte ens kommentera väderprognosen med minusgrader ytterligare 1,5 vecka. Eller kommentera vädret kanske var exakt det jag just gjorde nu? Jaja, över till något roligare, nämligen veckans materbjudanden. Perfekt för dig som hellre vill sluta jobba i ung ålder än att gynna den lokala matbutikens höga priser. Mat är en återkommande kostnad dag ut och dag in och kan man spara 30-50% på priserna (vilket är fullt möjligt genom att handla på stormarknad när det är erbjudande istället för att småhandla på lokala butiken) blir det miljoner på sikt.

Efter förra veckans erbjudanden är frysen fortfarande full med lax och kylen full av morötter och rödbetor. Så det var egentligen inte speciellt synd om oss. Men då händer det som jag inte trodde vi skulle få uppleva igen. KYCKLINGFILÉ FÖR UNDER 35 KR/KG! Erbjudandenas erbjudande som vi inte sett sen sensommaren 2018. Det är en sån här vecka som jag önskar att jag inte kopplat ihop min Willys Plus med min frus så vi kunde köpa 3 kg var istället för 3 kg ihop. Men då frysen är full med lax kanske blir lagom med 3 kg kyckling.

Vill du få en bild av tidigare veckors erbjudanden för att kunna gå tillbaka och se vad som är möjligt i pris på en viss vara så klicka på taggen billig mat i anslutning till detta inlägg så kommer du till tidigare veckors erbjudanden. Inget på Lidl, COOP Forum eller ICA Maxi som platsade på listan den här veckan.

Willys
Kycklingfile 900 gram 29,90 kr
Vindruvor 500 gram 15 kr
Margarin 2x500 gram 15 kr
Bacon 3-pack 19,90 kr
Hushållspapper 12-pack 42,90 kr
Äpplen 9,90 kr/kg

City Gross
Päron 12,95 kr/kg
Falukorv 800 gram 20 kr
Paprika 19,95 kr/kg
Pytt i panna 1 kg 14,95 kr (tar ej ansvar för innehållet då jag inte testat, kan vara mest potatis)
Glass (Magnuskopia, goda!) 3 pack 14,95 kr
Fåfyllning Soda Stream 39,95 kr

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.