13 Mar, 2019

Per Nuder kickas från Skistar

 

 

Idag kan vi läsa om att Pär Nuder ryktas ha betett sig illa under skid-VM i Åre och därmed ombetts avgå som styrelsens ordförande, vilket han även gjort under dagen. Vi är såklart förvånade över det men kanske inte ledsna. Vi var kritiska till Pär redan första gången han höll i klubban på Skistars stämma 2017. Kanske inte pga olämpligt beteende på ett personligt plan utan snarare för att han var tråkig och för att vi anser att Skistar inte tillämpade "best practice" när man valde styrelsens ordförande som ordförande på stämman.

Pär själv säger att han inte alls betett sig illa under skid-VM och att det här istället är en del i en maktkamp inom Skistar. Konstig med maktkamp kan jag känna då familjen Paulsson (Mats sida) äger mer eller mindre hela Skistar. Lite udda med en skandal av det här slaget i ett välskött bolag som Skistar. Enda plumpen i protokollet när det kommer till familjen Paulsson är egentligen just sossekopplingen i och med Pär Nuder och Anders Sundström. Jag skulle gissa att den där Sundström är inblandad på ett eller anant vis. Han är van vid skandaler.

 

Läs mer om Skistar

 

Skistar Bolagstämma 2017

Vilken kanonrapport från Skistar

Pär nuder tvingas bort från Skistar

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.