17 Mar, 2019

Veckans Bästa Blogginlägg!

 

 

Vi gratulerar Dividendbomber som i veckan uppnådde ny milstolpe med sin portfölj! Snyggt jobbat! 

Även 10årsplanen firaroch söndagsinlägg skriver om sin framgång som bloggare och vi vill passa på att gratulera till 100.000 sidvyer. Det är inte alls dåligt på så pass kort tid. Bra jobbat!

Att välja lycka har funderat och skrivit ett inlägg kring det här om alla 30-åringar som tycks vara redo för pension. AVL är en mycket trevlig prick och han skriver många läsvärda inläss. Den bloggen rekommenderas skarpt!

Petrusko diskuterar dippköp och visar även en film om fenomenet på sin blogg om ”att köpa dippen vs regelbundna köp”. Sevärd!

Ihållande investeringar skriver om en kanadensiskt månadsutdelare vid namn Vermilion Energy. Jag har aldrig hört talas om bolaget tidigare ska jag erkänna men jag tycker det ser intressant ut.

Clas Ohlson har varit på tapeten i veckan och deras rapport visade inga lysande siffror alls. The Dividend story skriver sin syn om Clas Ohlson.

Kronan till miljonen skriver en utmärkt veckosammanfattning. 

 

Själva har vi bland annat skrivit om att Pär Nuder ryktas ha uppträtt olämpligt på fyllan och får kicken från Skistar. Inte oss emot, vi har aldrig riktigt uppskattat Pär. Varken som politiker eller som ordförande i Skistar.

 

Hoppas ni haft en riktigt go helg! 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.