20 Mar, 2019

Ingen rök utan eld.

 

Pär Nuder har som bekant lämnat som ordförande i Skistar. I går meddelande han att han även lämnar AMF och 3:e AP-fonden efter det som skett i Skistar.... Själv hävdar Pär att han hamnat i kläm pga en maktkamp i Skistar där han skulle ha stått på Erik Paulsson sida och därför fått sparken av Mats Paulsson del i bolaget. Det skulle teoretiskt kunna stämma men i så fall blir det väldigt märkligt att han även får kicken från Fabege. Fabege är som alla vet Erik Paulssons eget bolag och det här räcker för att jag ska tappa den lilla tilltro jag hade för Pär Nuder. Hedersamt av Skistar att inte erbjuda något avgångsbederlag med.

Vi ska inte heller glömma att han för ett par år sedan fick sparken från Bergmancenters styrelse efter någon form av incident med en av de anställda. Inga detaljer om varken den incidenten eller incidenten i Åre har läckt ut men det ryktas på Flashback om att han slulle tafsat på två yngre tjejer. Låter för idiotiskt för att vara sant men man vet ju aldrig. Hur som helst är förtroendet för Pär förbrukat på många håll och jag tror han får tacka för alla skattemiljoner han fått nu och pensionera sig. Vi hälsar Pär adjö.

 

Läs mer om Skistar och Pär Nuder

 

Pär Nuder kickas från Skistar

Skistar tappar 50 % idag

Vilken kanonrapport från Skistar!

Skistar

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.