24 Mar, 2019

Veckans Bästa Inlägg

Söndag och som vanligt är det dags att summera den gångna veckans bästa blogginlägg. 

Spartacus skriver om Googles nya spelplattform Google Stadia. Det här känns verkligen som framtiden och vad vi förstår kan det närmast jämföras med Storytel.

Paper Chaser är 100% säker på att när en affär känns 100% rätt så är den nästan alltid fel. Paper Chaser skriver på Tradecmc.

Boendekonomi är ett ämne som Nordnetbloggen behandlar i sitt inlägg. I inlägget finns även länk till Sparpodden där vi kan höra SBABs chefsekonom Robert Boije.

Som ni vet är Svolder ett av våra favoritbolag och i veckan har Kronan till miljonen stämt in i hyllningskören. Han grundar sin beundran på lite andra faktorer än vad vi gör men i sak är vi överens.

Framtidsinvestering har under veckan jämfört SCA och Holmen med varandra för att besluta om vilket av bolagen som skall få ta plats i portföljen.

Daniel Investerar skriver om Paradox och om svårigheten att värdera den här typen av bolag. Inlägget är intressant ur flera perspektiv.

Stefan Thelenius satsar på italienskt lyxmärke genom att köpa Ferrari. Vi får se om det blir åka av eller ej!

I veckan tecknade vi oss för en ny spännande IPO, självklart skrev vi ett inlägg om det också. 

Vi önskar er en fortsatt fin söndag!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.