30 Mar, 2019

Veckorapport +1,02% eller +14743 kr

Då har ännu en vecka passerat förbi och portföljen visade lite styrka även den här veckan med en uppgång på +1,02% eller +14 743 kr. Jag fick in lite utdelninger under veckan och för dessa köptes det lite Lundbergs och Industrivärden. Vill ju egentligen köpa lite tillväxtaktier såsom Tomra eller Amazon, men köper såna vid nästa dipp om det dyker upp ett tillfälle. Fastighetsaktier, Bravida och Investor som jag har i portföljen håller jag mig borta ifrån då dessa stigit väldigt bra. Det är finns faktiskt mycket som man vill köpa och det är lite tur att man äger Nordea istället för Swedbank som sjunkit med 30% senaste månaderna.

Förvaltningsavgiften i portföljen är låg och det målet kommer jag nog att uppnå. Portföljens prestation mot SIX Portfolio Index kanske blir svår att slå. Belåningsgraden har sjunkit då aktier stigit och sedan har jag amorterat någon tusenlapp på lånet också.

Courtage:  9 kr
Förvaltningavgift: 0,12%
Belåningsgrad: 12,3%
Köpt: Lundbergs, Industrivärden 
Sålt:  ---

 

Mina konton har jag hos Avanza och om du är intresserad av att börja sköta dina investeringar och sparande själv. Kan jag rekommendera att öppna ett konto hos Avanza (*Affiliatelänk). 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.