1 Apr, 2019

Veckans materbjudande - v14

Inte bara ny vecka, utan också ny månad och nytt kvartal. Ett perfekt läge att börja med lite nya bra vanor med andra ord. Träna lite mer eller äta lite nyttigare eller varför inte äta lite billigare? Här kommer veckans materbjudanden som jag tycker sticker ut lite extra:

Willys
Hel färsk kyckling 19,90 kr/kg
Ost 39,90 kr/kg
Avokado 2 för 15 kr
Kycklingben 9,90 kr/kg
Grädde etc 10 x 2,5 dl 40 kr
Bananer 9,90 kr/kg

ICA Maxi
Falukorv 800 gram 20 kr

COOP Forum
Nötfärs 59,90 kr/kg
Falukorv 800 gram 20 kr
Fläskkarré/fläskkotlett 49,90 kr/kg

City Gross
Kycklingfärs 500 gram 29,95 kr/kg
Bacon 2 pack 15 kr
Falukorv 450 gram 10 kr
Kycklingdelar 1 kg 10 kr

Jag vill även passa på att slå ett slag för att hitta varorna som du gillar med ständigt lågt pris. Allt handlar nämligen inte bara om att bunkra på kampanj utan det hjälper mycket om man har koll på i vilken butik de finns ständigt låga priser på en viss vara. Även här skiljer det sig en del åt, även om jag anser att Willys är klart billigast överlag finns det varor som i ordinarie pris är billigare i andra butiker. Då passar man på att köpa dessa när man ända är i butiken för att bunkra veckans kampanjvaror. Här gäller det att hålla lite koll då man inte kan förlita sig på reklamblad som är fallet med tillfälliga erbjudanden. Jag noterade till exempel av en slump att Willys numera har pasta för 8,50 kr/kg på ordinarie pris, vi köper inte så mycket pasta men min bild är att det legat konstant över 10 kr per kg de senaste åren i ordinarie pris.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.