7 Apr, 2019

Veckans bästa blogginlägg!

 

Dags igen för att kora veckans allra bästa blogginlägg inom ekonomi,sparande och finans. Den här veckan har generellt sett varit befriad från de mörka rubriker vi vant oss vid de senaste veckorna. Kanske är det därför börsen gått upp? För vår del har veckan kantats av tekniska problem och vi har bara publicerat ett enda inlägg och det fick vi ta bort när vi felsökte. Nu verkar det dock fungera och ni kan se fram emot att alla de inlägg vi haft i huvudet i veckan kommer komma nästa vecka istället så ingen skada skedd.

Investacus besöker Investeraren (Nicklas Andersson) och avslöjar i poddavsnittet att han och Värdeinvesteraren ska starta podd ihop. Två riktigt bra bloggare som slår sina kloka huvuden ihop och börjar podda. Det kan inte bli annat än succé! De har inte släppt något avsnitt ännu men det går att gå in på Gameofstocks och signa upp er så får ni en notis när första avsnittet läggs ut. Det borde inte vara många veckor kvar.

  • Vi passar på att fira en av våra absoluta favoritbloggare: Sparo som i veckan skrev sitt tusende inlägg och vi vågar nog säga att minst 990 av dem är läsvärda!

Vår bloggkollega Kronan till miljonen har sammanställt veckans viktigaste händelser och den sammanställningen är alltid intressant!

Egon investor tar in ett nytt bolag i portföljen och köper aktier i Banhof. Ett riktigt intressant bolag som vi gärna skulle vara både kund och ägare till. Tyvärr känns det lite som att vi missat tåget i Banhof och därför har det inte blivit någon investering. Egon gör det vi inte riktigt förmått oss; rycker plåstret och köper. I inlägget finns även en intervju med Banhofs VD. Den hade vi missat men den ska vi självklart lyssna på.

The dividend story skriver om sina portföljinnehav och  ägen om alla är intressanta så är nog ängå inlägget om Resurs holding det som fångade vår uppmärksamhet bäst. Snyggt skrivet och en bra sammafattning.

Vi fortsätter våra gratulationer genom att gratulera Utdelningsseglaren till 1,4 miljoner i ackumulerade utdelningar. Snyggt jobbat!

Även Utdelningsportföljen och Aktieoursidern har uppnått ett mål i veckan. Gratulerar här med!

Hoppas ni haft en riktigt go vecka och helg!

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.