13 Apr, 2019

Har varit off från börsen, men ändå +8189kr

Ännu en vecka är förbi och börsen fortsätter att leverera som gav mig en avkastning på +0,54% eller +8189kr. Den här veckan slog jag inte SIX Portfolio Index och var ungefär en procentenhet under det. Fick ganska mycket utdelningar undet veckan, men har inte köpt upp för allt än. Funderar på att amortera ner lite på superräntan och ska avvakta att köpa upp för allt direkt. Jag har varit lite off från börsen då jag har ett litet projekt på gång som kan utöka mitt kassaflöde varje månad. Inga transaktioner har gjorts i veckan.

Fortsätter att leva efter mitt motto som lyder; "Låg Belåning, Låg Konsumtion, Hög Sparkvot och investering i utdelande aktier med låga courtage avgifter." 

Mina konton har jag hos Avanza och om du är intresserad av att börja sköta dina investeringar och sparande själv. Kan jag rekommendera att öppna ett konto hos Avanza (*Affiliatelänk).

 

 

 

Courtage: ---- 
Förvaltningavgift: 0,25%
Belåningsgrad: 13,2%
Köpt: ------
Sålt:  -------

 

 

Sparaklokt finns nu även på Facebook. Skulle uppskattat om ni följde/gillade sidan där.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.