15 Apr, 2019

#Sparadkrona 1190kr. Låg Konsumtion. Cykla och byta däck.

Sedan 1,5 vecka (3:e April) tillbaks har jag börjat att cykla till jobbet och det har funkat väldigt bra. Tar ungefär 15 min att cykla och med dusch är jag på plats på 30 min. Det tar nog längre tid att promenera och åka kommunalt än att cykla till jobbet. Jag tycker att det är väldigt skönt att få vardagsmotionen samtidigt som jag sparar en hel del pengar på SL Månadskortet som kostar 890kr och slipper stressa med en massa människor. Ju varmare det blir ute, desto skönare kommer det bli att cykla, så det finns bara positiva saker med cyklingen. Jag köpte cykeln för 1826kr och började cykla förra året i Augusti och tjänade in cykeln då, skrev ett inlägg om det här. Jag ska följa upp cyklingen och exakt hur många dagar/månader som jag tjänar på minskade transportkostnader. 

 

Idag var jag även duktig med att byta till sommardäck på min bil och passade även på att tvätta bilen med hand tvätt hos OKQ8 för 115kr, vart även #sparadkrona där. Det skulle kostat mig mycket mer pengar att få däcken bytta plus förvaring och tvätt av bilen.

 

Förra året i December skrev jag ett inlägg om mitt motto "Låg Belåning, Låg Konsumtion, Hög Sparkvot........" och just cykla till jobbet, byta däck och tvätta bilen själv kategoriseras väl in i "Låg Konsumtion" delen. Fortsätter även att ta med matlåda 2-3ggr i veckan till jobbet.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.