18 May, 2019

Veckorapport +1,88% eller +28 373kr

Veckan som gick var bra för min del där jag slog SIX Portfolio Return Index och börsen återhämtade sig lite grann från fallet förra veckan. Jag passade ju på att köpa lite aktier då ner det sjönk. Det är ett drag jag brukar göra, köper vid nergång. Nu när jag skrev rapporten så loggade jag in i mitt konto för att se hur mycket jag handlat för under Maj månad och ser att det är enbart köp transaktioner på 22 500kr. Den här veckan har jag köpt 47 st Volvo, 12 st Holmen, 10 st SKF, 7 st Torslanda Propertys och 10 st Archer Daniels aktier.

 

Courtage:  40 kr
Förvaltningavgift: 0,09%
Belåningsgrad: 13,2%
Köpt: Holmen, Torslanda Propertys, SKF,  Volvo, Archer Daniels
Sålt: ---

 

Mina konton har jag hos Avanza och om du är intresserad av att börja sköta dina investeringar och sparande själv. Kan jag rekommendera att öppna ett konto hos Avanza (*Affiliatelänk).

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.