26 May, 2019

Kollar in Riksbanken

 

 

I veckan har Aktiepappa besökt Stockholm för en del arbete och under vistelsen bodde jag på Brunkebergstorg, som väl ändå får betraktas som Stockholms finanscentrum. Jag passade såklart på att hålla ögonen på Riksbanken. Jag kan informera om att inget tyder på att Ingves och company har några planer på att ändra sina mål eller sin räntebana. Bevakningen av Riksbanken tog tyvärr en del tid vilket har fått till följd att inläggen på bloggen blivit färre än vanligt och inte heller hjälpte det att jag snubblade över Petter Stordalen som visade sig vara en riktigt trevlig prick. Som ni ser på bilden verkade det var intressant att hålla koll på Riksbankens byggnad. Någon form av filminspelning pågick men Ingves verkade inte medverka.

Hoppas ni klarat er utan våra inlägg men som ni alla vet kommer vi ändå att rekommendera våra favoritinlägg hos våra bloggvänner så det finns såklart mycket läsvärt att läsa trots min bortavaro.

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.