1 Jun, 2019

Veckorapport -2,17% eller -32 930 kr

Den här veckan var nog min sämsta vecka för det här året, men jag slog i alla fall SIX Portfolio Return Index och har nu hunnit ifatt indexet i avkastning för året. I mina konton finns det även likvida medel i sparkonton och en liten del obligationsfonder. Det är därför portföljen hamnar lite efter SIX Portfolio. Passade även på att köpa på mig aktier, så som jag gör när det uppstår såna här liknande dippar som den här veckan. Jag köpte Nordea, Lundbergs, SKF, Holmen, Skanska och Industrivärden. Mycket Lundbergs företag med andra ord.

 

 

Courtage: 9 kr
Förvaltningavgift: 0,09%
Belåningsgrad: 13,2%
Köpt: Nordea, Lundbergs, SKF, Holmen, Skanska och Industrivärden
Sålt: -

 

Mina konton har jag hos Avanza och om du är intresserad av att börja sköta dina investeringar och sparande själv, kan jag rekommendera att öppna ett konto hos Avanza (*Affiliatelänk).

 

 

Sparaklokt finns nu även på Facebook. Skulle uppskattat om ni följde/gillade sidan där.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.