2 Jun, 2019

Veckans Bästa Blogginlägg

 

Professor Kalkyl gör debut som bloggare med ett långt och läsvärt inlägg om Enway och deras inhopp i Cannabisbranschen. Intresant bolag, intressant inlägg och intressant blogg.

Framtidsfeministen har spännande saker på gång och det resulterar i att hennes sparkvot från och med Juni blir 0. 

Pappabetalar har gjort ett riktigt bra initiativ i och med sin "skicka vidare"-kampanj. Detta är verkligen ett fenomen som vi gillar lika mycket som filmen med samma namn. 

Aktieoutsidern sitter och funderar på att köpa hur och vi kan inte låta bli att citera en del ur hans inlägg: "

Ett hus som ska vara underhållsfritt under många år och precis som vi vill ha det. Men den stora frågan är då, hur når vi våra drömmars mål?
 
Svaret är givetvis genom Excel "
 
 

Spartacus skriver om att Lendy har kollapsat. 

Petrusko skriver om skog och höjer ett varningens finger för skogen. Läsvärt och tänkvärt.

Thokes Invest har sålt av hela sitt innehav i Pacific fonder efter att de höjt avgiften. En avgiftshöjning som fick förvaltaren Eric Strand att lämna sitt jobb som förvaltare och sälja av hela sitt innehav. 

Sparo har även han skrivit om Eric Strand och Pacific fonder och han fokuserar lite mer på Erics fysiologi än vi andra men det är faktiskt också det viktigaste i det här läget.

Även vi har skrivit om Pacific och Eric Strand som gör helt rätt i att lämna Pacific när han inte är nöjd. Vi gillar pilotskolan.

Vi skall under veckan som kommer ge oss i väg på lite ”semester” till Österlen. Dock kommer dagarna inte bara innebära ledighet utan en hel del arbete med, kickoff, bokföring, skrivande och planering för vårt bolag.

Vi önskar er en fortsatt fin kväll och en riktigt go vecka!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.