6 Jun, 2019

Utdelningar Maj 15 710 kr

Utdelningsmålet för i år var att uppnå en utdelningstillväxt på 10%, från 36298kr till 40000kr, men nu efter 5 månader är jag redan uppe på nästan 40000kr!

Jag har korrigerat om målet till 45 000 kr istället. Mina köp och belåning med superlånet har gjort stor positiv inverkan och även utdelningstillväxten från bolagen har bidragit med mycket. Förra månadens utdelnings inlägg var felaktig och grafen nedan har jag nu korrigerat. Nu har jag 3996 kr i utdelning/månad och enligt mina beräkningar är det nästan 20% av hela mina månadskostnad. Det här känns bra och så fort det blir mindre dippar så passar jag på att öka i aktier. Mina 2 större bolag Investor och Bravida stod för det mest utav maj månads utdelningar.

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.