14 Jul, 2019

Veckans Bästa Blogginlägg

Här kom vi plötsligt på att det var söndag och att vi borde slutföra vårt ”Veckans bästa” inlägg. Det är väl precis det som är semester, när man knappt vet vilken dag det är. Trots att vi är mitt i semestertider så har inte våra bloggkollegor tagit semester!

Utdelningsseglaren är upprörd efter att ha lyssnat på Sveriges Radios program ”Plånboken” och levererar en rejäl och detaljerad sågning av programmet.

Professor Kalkyl har skrivit om bolaget Verisec och både bolaget och inlägget har gått under vår radar. Inlägget är inte publicerat i veckan dock upptäckte vi det häromdagen. Verisec är ett säkerhetsföretag av det modernare slaget, vilket ligger i tiden. Tittar man  på ägarlistan hittar man ett antal tunga pjäser bland ägarna, bland annat äger vår favorit Svolder 5% av bolaget.

Energiföretaget Eco Wave Power är på väg till börsen, First North. Då finanserna inte ser helt stabila ut, valde vi att avstå att teckna. Bolagets verksamhet ligger i tiden och för den som vill veta mer kan läsa mer hos Utlandsutdelaren.

Pappabetalar skriver inlägg där han efterlyser månadsutdelande aktier. I det här fallet är det främst kommentarsfältet som är intressant och det finns många   förslag på bolag.

Chansar Mest har inte skrivit något egentligt inlägg men har uppdaterat sin gedigna aktieportfölj. Transparensen som CM uppvisar är ett föredöme för alla investerare då han inte döljer några siffror!

Själva har vi bland annat skrivit om IPO portföljen som gått upp 223% senaste tre åren. 

Vi hoppas ni alla har en skön sommar och njuter av livet!

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.