22 Jul, 2019

Veckans Bästa Inlägg

Ytterligare en semestervecka har passerat och vi är mitt upp i ledigheten. Dagarna spenderas med långa frukostar, promenader, utflykter och andra underhållande aktiviteter. Vi njuter av semester och tillvaron helt enkelt!

MoneyCowboy har skrivit ett inlägg om vikten av att komma ihåg att leva här och nu. Livet är så mycket mer än bara att snåla och spara. Ett tänkvärt inlägg!

Miljonär innan 30 är en av de som testar den strategin och kör en omvänd snålmånad. 

Stefan Thelenius (Z2036) har besökt Sparpodden vilket han skriver om på sin blogg. Ett riktigt bra avsnitt där vi får lära känna Stefan lite och lära oss en del om hans investeringsprinciper.

Frihetsmaskinen tipsar om 5 indexfonder utan avgift. Detta är verkligen det enklaste sättet att spara på. Man behöver inte vara särskilt insatt och man behöver inte anstränga sig nämnvärt.

Själva har vi skrivit om fordonsindustrin och om att vi väljer att avstå från att investera i biltillverkare. Ett ämne som debatterats hett både på bloggen och på Twitter.

Vi önskar er en fin vecka!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.