28 Jul, 2019

Veckans Bästa Blogginlägg

Ytterligare en semestervecka har passerat och som vanligt har vi sammanställt de enligt oss mest läsvärda inläggen. Tipsa oss gärna om fler läsvärda bloggar och inlägg i kommentarsfältet!

Rationalisten har skrivit om Duroc som är ett intressant bolag på flera plan. Duroc köper, förvaltar och utvecklar handels- och industribolag. De har haft en fin utveckling både ekonomiskt och på börsen, majoritetsägare är dessutom Peter Gyllenhammar AB.

ChansarMest har skrivit om sina planer för avflytt från Sverige samt vilka önskemål som finns om framtida boenden. Vi hoppas såklart att få lite uppdateringar från den kommande resan som CM planerar.

PappaBetalar har startat ett intiativ med att skicka boken ”Såhär blir du miljonär i hängmattan” gratis till den som är intresserad av att läsa den. Just nu finns boken hos  Frihet Innan 40 och är du intresserad så klicka dig in där!

Entreprenören Ola Serneke har varit med och sommarpratat något som Petrusko uppmärksammar i ett blogginlägg. 

Krösus har testat och recenserat en produkt från Johnson & Johnson, ett bolag han själv äger. Det perfekta sättet att gynna sina egna innehav kan tyckas. Dock är recension inget som lockar till köp av varken bolag eller produkt, underhållningsvärdet är dock av världsklass.

Vi skrev i veckan om Aktier vs Fonder och hur det gick när Aktieflickvännen blev rekommenderad fonder av sin bankman.

Här har det dragit ihop sig för sista semesterveckan och vi skall försöka suga ut det sista ur denna ledighet!

Vi önskar er en härlig vecka!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.