11 Aug, 2019

Veckans Bästa Blogginlägg

Första riktiga arbetsveckan efter semestern är avklarad och det har märkts på tempot här hemma som under helgen varit lugnare än vanligt. Vi har i veckan även avslutat en bostadsaffär för Aktieflickvännen som gav oss en del extra arbete, så lugn helg var vi värda! 

Stefan Thelenius har till vår stora glädje gjort blogg comeback! Han skriver i sitt inlägg om Global Divended som firar 4års jubileum och har gjort en  utvärdering av portföljen. 

SparaKlokt har som mål att under 2019 hålla nere sina förvaltningskostnader och ger i veckan en redogörelse för hur han går tillväga.

Kronan Till Miljonen har jämfört och skrivit ett inlägg om för- och nackdelar med månadsutdelande och kvartalsutdelande bolag. 

Faktorinvestering skriver ett läsvärt inlägg om investeringar i investmentbolag och tar bland annat upp Spiltan aktiefond investmentbolag.

Johanna Kull skriver på Avanza blogg om olika saker att tänka på vid oroliga tider på börsen.

Vi önskar er en fortsatt fin söndagkväll!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.