13 Aug, 2019

Insynsförsäljningar - den här gången i Resurs

 

 

Insidersälj i Resurs Holding

 

Härom veckan sålde en av styrelseledamöterna i Resurs Holding av en stor del av sitt innehav i bolaget. Det var Mariana Burenstam-Linder som valde att sälja 23.000 aktier till kursen 58,70 kr. Givet dagens kurs på 52,75 kr så kan man tycka att det var en väl tajmad försäljning. Med tanke på den omsättning som normalt sker i Resurs Holding bör inte detta i sig påverka kursen men det är klart att det skickar ett signalvärde när styrelseledamöter säljer aktier. Mariana äger efter försäljningen endast 8.407 aktier i Resurs Holding. Ingen pilotskoleförebild direkt men det kan såklart finnas naturliga och förklarliga skäl till försäljningen. Vi har inte hittat någon information om något uttalande kring försäljningen mer än notisen hos Avanza/Placera men det kanske inte är så konstigt då det är en ganska liten försäljning.

Vi äger aktier i Resurs Holding och passade på att öka på vårt innehav i Resurs Holding idag och köpte 200 aktier till kursen 52,75 SEK.

 

Läs mer om Resurs Holding

 

Gjorde bort mig i Resurs Holding

Fyller på i Resurs Holding

En gång om året säljer Nordig Capital av aktier i Resurs Holding

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.