28 Aug, 2019

Här kan ni hitta ALLA svenska ekonomibloggar

 

Listor över Sveriges ekonomibloggar

 

Först av allt vill faktiskt vädja till alla som läser bloggen att hjälpa till att sprida kunskap kring sparande och investeringar. På nedanstående listor finns otroligt mycket kunskap och allt är helt gratis för läsaren och det vore fantastiskt om vi kan medverka till att fler lär sig om sparande och investeringar.  Därför skulle vi vilja be er att dela detta inlägg eller listorna nedan på något ställe på sociala medier där det normalt inte talas så mycket ekonomi. Det finns så många där ute som verkligen behöver läsa om ekonomi och det finns så mycket gratis inspiration och kunskap som bara väntar på att bli läst.

Det finns många sätt att hitta ny inspiration för er som letar efter nya bloggar inom ekonomi att läsa. Dels har vi en blogglista här på vår blogg men den är inte heltäckande då vi fokuserat på oss själva när vi lagt upp den listan och det är självklart så att det vi helst av allt vill läsa kanske inte är det samma som någon annan vill läsa. Därför vill vi härmed rekommendera lite ekonomibloggar som är värda att titta in. Våra bloggvänner Investacus och Utdelningsseglaren har varsin lista som är mer eller mindre heltäckande. Även en för oss okänd blogg: Samuelssons rapport har en gedigen lista på ekonomibloggar. Ett annat tips är också att kolla in Sparo som har en omfattande blogglista på sin hemsida. Denna lista uppdateras efter senast publicerade inlägg med så här riskerar ni inte att hitta några gamla inaktuella inlägg.

 

Komplett lista över alla ekonomibloggar hos Utdelningsseglaren 

Lista över ekonomibloggar hos Investacus  

Långa listan över ekonomibloggar hos Samuelssons rapport 

Sparo – blogg med en omfattande blogglista

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.