1 Sep, 2019

Veckans bästa blogginlägg!

Söndag och äntligen får vi möjlighet att tipsa er läsare om veckans bästa blogginlägg!

Minimalistspararen skriver om vikten av att jämföra sig med rätt index, en konst som allt för många misslyckas med och vi förstår dem för det är inte helt lätt alltid. 

Den här veckan har Micke Sparo skrivit om lunchpriser och som vanligt har han lyckats leta upp en stackare som förespråkar något helt galet. Den här gången är det en Flashback-användare som hävdar att man sparar pengar på att äta utelunch istället för matlåda. Ja ni hör ju hur dumt det låter. 

Framtidsinvesteringen har gjort en jämförelse mellan två kanadensiska högutdelande bolag. Direktavkastningen verkar vara den enda likheten mellan bolagen.

På Konsumenternasblogg har vi läst om ”Samma risk till olika pris”, ett intressant inlägg om bilförsäkringar.

Onkel Tom har i veckan skrivit ett ärligt inlägg om vilka inkomster hans blogg genererar och förklarar också varför han valt att skriva sponsrade inlägg.

Vi skrev själva ett inlägg om Xpecunia och deras kommande nyemission.

En ny vecka väntar, vilket också innebär stora förändringar här hos oss då Aktieflickvännen skall återgå till att börja arbeta igen. Nästan två år har passerat. Tiden går alldeles för fort när man har roligt!

Vi önskar er alla en fin vecka!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.