9 Sep, 2019

617 Dagar i frihet

 

617dagar i frihet

 

 

Precis som rubriken låter så har Aktieflickvännen varit ”fri” i 617dagar. Men nu är det slut på dessa dagar, det är nämligen dags att börja arbeta igen.

Hur känns det då att återgå till styrda dagar?

 

Faktiskt tycker jag att det skall bli ganska skönt med riktiga rutiner igen. För helt ärligt så blir det mer gjort på de flesta fronter när man arbetar och dessutom upplever jag en viss tillfredsställelse att utföra någon form av arbete.

En annan sak jag saknat är den sociala biten som man automatiskt får på arbetsplatsen. Även om man är ledig så är det sällan att andra är det och jag har upplevt en viss ensamhet emellanåt.

Och sen skall vi inte glömma det viktigaste av allt, LÖN. Även om det trillat in ett litet bidrag varje månad så motsvarar det endast en tredjedel av den inkomst som normalt brukar komma den 25e. Trots det har jag levt mer eller mindre på samma sätt men jag har saknat att kunna göra större insättningar i portföljen. Ser verkligen framemot att kunna göra aktieköpen som uteblivit under den här tiden.

Även om det låter som att det inte blivit så mycket gjort under den här tiden så är faktiskt sanningen den att jag bland annat slutfört min masterexamen. Med den i bagaget har nya dörrar öppnats och jag har fått anställning inom ett helt nytt område. Vilket skall bli superkul!

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.