29 Sep, 2019

Veckans Bästa Inlägg!

Hoppas ni haft en härlig helg! Den här vevkan har det skrivits spaltmeter om EQT som verkar varit veckans stora snackis.

Divended Bomber har skrivit om  EQT och här har vi en kille som agerar som en riktigt contrarian. När alla andra säljer sin tilldelning ökade Bombern och köpte fler aktier. 

Petrusko har skrivit om EQT i inlägget: "Börspremiär för EQT".

Kronan Till Miljonen har skrivit om EQT i inlägget: "EQT - köpa sälja eller behålla?"

SparaKlokt har skrivit om EQT i inlägget: "Därför sålde jag mina 150 EQT direkt efter börsnoteringen."

The Dividend Story har srkivit om EQT i inlägget: "EQT har kommit och gått ur portföljen".

Nordnet har skrivit om EQT i inlägget: "Tankar om EQT".

FermentumVitae har en fantastiskt intressant bok på gång. Den kommer handla om börsen  och psykologin i och kring investeringar på börsen. Detta är definitivt en bok som vi kommer läsa så snart den ges ut!

I morgon är det den 30e september och för er som inte visste det så börjar NGMs Investerar SM. Förra året var det faktiskt Aktiepappa som tog hem vinsten i Twitterkampen. Det innebar att vi fick skänka 10000kr till valfritt ändamål, vilket blev Hjärtebarnsfonden. Självklart skall vi deltaga även i år och försvara titeln, vilka som utmanar oss kan ni läsa här! Investerar SM

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.