6 Oct, 2019

Veckans Bästa Blogginlägg!

 

I måndags gick starten för NGMs Investerar SM där Aktiepappa är med i ett försök att försvara förra årets titel. Dock är motståndet hårt i år och i skrivande stund är det sjätteplats som gäller. Men tävlingen fortlöper även kommande vecka så än är det inte avgjort! Förutom att fokusera på tävlingen så har vi såklart läst bloggar och här kommer veckans sammanställning:

SparaKlokt har som vana att sammanställa och räkna ut hur stora hans förvaltningskostnader något han skrivit om i veckan.

Miljonär Innan 30 har sedan en tid slutat att lönearbeta själv men har publicerat ett inlägg där han tipsar om olika extrajobb!

Var och hur man hittar mest utdelningstillväxt har Utdelningscyklisten skrivit om.

StojkoInvest har skrivit om ett norskt skogsbolag, Norske skog som är på väg till börsen. Bolaget äger till skillnad från andra skogsbolag ingen skog utan skall snarare ses som ett pappersbruksbolag.0

Ekka Lundin har publicerat ett inlägg på Nordnetbloggen om sina fyra år som trader.

Vi önskar er en fortsatt fin söndag och såklart en go start på veckan!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.