12 Oct, 2019

Veckorapport +1,47% eller +24049 kr

Veckans utveckling +1,47% eller +24049kr var bra och med få transaktioner från min sida, exakt så som det ska vara. Jag sålde en liten post i Bravida och köpte fler Tomra Systems aktier. Tomra kommer jag fortsätta att köpa och ser en bra möjlighet att tanka på fler så länge det sjunker. Det är ett av företagen som jag utan tvekan ökar i. Närmaste tiden är att vara vaksam och inte handla på för mycket, hellre betalar jag av på mitt nuvarande bolån lite extra än trycker in allt i börsen. Jag klagar inte alls för årets utveckling och det känns bra att man har "råd" med en fallhöjd nästa år eller året därpå.

Efter årsskiftet kommer jag att sluta presentera min portfölj med utvecklingen och utdelningen i kronor utan bara ha kvar den procentuella förändringen. Det säger säg självt att den som satt in mycket pengar kommer även få mycket utdelning och det just den procentuella utvecklingen som egentligen är relevant. Dessutom har jag även privata skäl till att bli lite mer anonym på den fronten.

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.