13 Oct, 2019

Veckans Bästa Blogginlägg

 

Vi vill börja med att gratulera Sundainvest till vinsten i ”Tvitterkampen” i NGMs Investerar-SM. Aktiepappa hamnade på en sjundeplats i år. Vi tog inga större risker och därav en medelmåttig placering! 

Inläggen vi tycker är extra läsvärda denna veckan kommer här:

Spartacus har tittat närmare på Öresund och sammanställt hur deras innehav ser ut och hur de investerar.

Linnéa Schmidt har skrivit en krönika på Aktiespararna om hur hon tänker kring riskhantering vid investeringar. 

Framtidsinvestering firar tvåhundra inlägg på bloggen, vi hoppas vi ser minst lika många framöver!

Snålänningen har sammanfattat ett intressant inlägg om de svenska investmentbolagens största innehav. 

På rekommendation av Fullinvesterad på Twitter får Utdelningscyklisten en plats bland ”Veckans Bästa” även denna gång. I inlägget jämför han vilken som är den bästa utdelningsaktien av CocaCola och PepsiMax. Ett riktigt matnyttigt och genomarbetat inlägg. 

Plötsligt händer det!! ChansarMest har även han hunnit med att publicera ett inlägg på sin blogg. Inlägget innehåller Q&A! 

Vi får fler och fler tips om inlägg som skall vara med, vilket vi tycker är fantastiskt roligt så fortsätt skicka tips till oss!

Önskar er en fin kväll och vecka!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.