20 Oct, 2019

Veckans Bästa Blogginlägg

Våra favoriter från veckan som gått:

 

Snåljåpen skriver om lärdomar av att driva företag. Det här är definitivt ett inlägg som vi rekommenderar och det skulle även ha kommit med i årets bästa inlägg om det var det vi skrev om.

10årsplanen firar födelsedag och vi säger grattis!

The Dividend Story vågar gå emot blankarsvinen och tar in ett nytt bolag i portföljen: Intrum. Modigt säger vi och önska rlycka till. Det där med blankare och hårt blankade bolag är rätt intressant. HM har spöat skiten ur blankarna det senaste men oftast brukar de vara svåra att slå de där blankarsvinen...

Micke Sparo är i vanlig ordning träffsäker och den här gången handlar veckans bästa inlägg om att "varje gång en prestation viftas bort som lättköpt pissar man på hårt slit". Vi kan bara instämma.

Miljonär innan 30 tar upp nyheten om att Handelsbanken kommer börja ta betalt för att ha konto hos dem. En blygsamm summa på 25 kr vilket innebär att det inte gör något djupt hål i plånboken direkt men det är ändå ett trendbrott.

Själva har vi skrivit om Svolder där ägarbilden ändrats en aning det senaste. Att Öresund lämnar verkar inte vara något som oroar marknaden. 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.