27 Oct, 2019

Veckans Bästa Blogginlägg

 

I veckan kom EFNs #Uppesittarkväll med Niklas Andersson och Albin Kjellberg till Göteborg. Dagen innan sändning anordnades det en grymt trevlig AW på Bellora som AP besökte. Alltid roligt att träffa gamla bekantskaper men även nya! STORT Tack för inbjudan och grymt bra fixat!

Här kommer veckans bästa inlägg:

Fermentum Vitae har intervjuat några olika twitter- och bloggprofiler och under ett par fredagar kommer vi kunna läsa dessa på hans blogg. I fredags var det twitterprofilen Robin Capitals tur!

Att Välja Lycka firar fyra år på sin blogg! Vi passar på att gratulera och hoppas vi får ta del av fler läsvärda inlägg även i framtiden!

Miljonmål har skrivit en inlägg om investmentbolaget Öresund som på senare tid haft det lite tungt.

Det kan vara problematiskt att hitta motivation till sparande om man aldrig gjort det tidigare. Slimis har skrivit ett inlägg om just det här, men också ett uppföljande inlägg om hur du lyckas med ditt sparande.

Här på bloggen publicerade vi ett välbesökt inlägg om den så kallade GW effekten.

Vi önskar er alla en härlig höstlovsvecka!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.