10 Nov, 2019

Veckans Bästa Blogginlägg!

Söndag och som vanligt kommer veckans sammanställning av vad vi läst hos våra bloggkollegor under veckan: 

Ihållandeinvest har skrivit ett inlägg om att det aldrig är för sent att börja spara. Ju fortare du kommer i gång med sparandet desto bättre! 

Spartacus ger oss en sammanställning av BMWs Q3 rapport på sin blogg. Även Boston Pizza släppte nyligen sin Q3 rapport något som Kronan Till Miljonen skrivit om.

I veckan läste vi en artikel i någon av kvällstidningarna om en kvinna som blivit kränkt pga Ö&Bs julreklam. Sparo har läst samma artikel och gett sin syn på det hela i ett läsvärt blogginlägg. 

Bli miljonär genom att spara tar ett tag men fullt möjligt för de flesta. Dividendbomber tog det ett steg längre och publicerade i veckan ett inlägg om hur man blir dollarmiljonär genom att spara och investera. 

Här på bloggen publicerade vi ett inlägg om den kommande IPOn Amido.

Vi är tacksamma för alla tips som ramlar in både här och på Twitter! Fortsätt att tipsa om inlägg som vi bör läsa! 

Ha en fin vecka!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.