17 Nov, 2019

Veckans Bästa Blogginlägg

Här kommer veckans bästa blogginlägg:

Petrusko är som vanligt fullinvesterad på börsen och får ofta frågan, hur han vågar vara det? Ett kort men tänkvärt inlägg! 

10årsplanen har tidigare investerat i kvalitativa utdelningsaktier men har börjat fundera kring att investera i onoterade bolag och hur man kan hitta de här. 

Pushpay är ett Nya Zeeländskt bolag som Gustavs Aktieblogg skrivit om. Ett lite annorlunda bolag som inriktar sig på digitalisering i kyrkor eller som Gustav kallar det ChaaS dvs ”Church as a service”.

The Dividend Story har på senare tid sparat ihop en större likvid kassa än någonsin. Han har redogjort för vad ”Fullinvesterad” på börsen innebär för olika individer ur hans eget perspektiv. Ett väldigt intressant inlägg!

Framtidsinvesteringen skrev i veckan om ett av vad han kallar anonyma bolag, nämligen Gotlandsbolaget. En intressant detalj vi inte kände till var att Gotlandsbolaget står för courtaget när man köper aktien. 

Aktieoutsidern har bestämt sig för förändring och byter tjänst efter tio år. Grattis till det nya och lycka till!

I veckan publicerade vi ett inlägg om vår portfölj och vad den innehållet som ni kan läsa här! För den som är intresserad att veta mer om Aktiepappa skall klicka vidare till Fermentum Vitae som publicerat en intervju med oss!

Önskar en fortsatt fin söndagkväll!

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.