13 Dec, 2019

Vinn en bok i julklapp!

 

Utlottning av bok!

 

Så var det dags igen för en ny utlottning här på bloggen. Den här gången har ni chansen att vinna den utmärkta boken Investeraren - allt du behöver veta om finansmarknaden. Boken är kort sagt en uppdaterad och förbättrad version av klassikern Tradingguiden som Jonas Bernhardsson skrev 2002. Helt klart dags att göra om som ni förstår. Boken ger verkligen en bra insikt i både investeringar och trading och likt de andra böcker vi läst av Jonas är den välskriven och enkel att ta till sig utan att bli FÖR enkel. Snyggt balanserat! 

Investeraren berör investeringar i såväl aktier, obligationer som optioner vilket ger läsaren kunskaper i alla de viktiga områden. Både psykologi på börsen, Teknisk Analys, Fundamental Analys och en hel del annat berörs i boken. Men det räcker inte med detta utan boken går även in på makrofaktorer som penningpolitik, konjunktur mm. Kort sagt en komplett bok om investeringar och vi köprekar den starkt för er som inte vinner den i vår utlottning. Boken kostar 269 kr hos såväl Adlibris som Bokus. Boken ges ut av förlaget Lind & Co. Ett riktigt kvalitetsförlag som faktiskt även gett ut en av våra favoritböcker Svenska förmögenheter

Vi har fått förmånen att lotta ut 2 st ex av boken och det enda ni behöver göra för att vara med i utlottningen är att lämna en kommentar i kommentarsfältet. Helst en trevlig sådan ;). Den andra boken kommer vi lotta ut bland dem som retweetar vårt utlottningsinlägg på Twitter. Med andra ord kan ni dubblera era chanser att vinna den genom att delta på båda ställena. Klicka på Twitterloggan nedan för att komma till Aktiepappa på Twitter. Tävlingen pågår fram till kl 20.00 söndag 16 december och vi har för avsikt att skicka den så att den kommer fram i god tid före julafton.

 

 

 

 

 

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.