22 Dec, 2019

Veckans bästa blogginlägg!

 

 

I stället för julstuga kör vi sjukstuga här. Men det hör väl nästan ihop, småbarn, jul och diverse åkommor. Vi försöker kurera oss för att kunna träffa resterande delar av familj och släkt under julhelgen. Men inget inte ont utan något gott, vi hunnit har läsa många blogginlägg under veckan och här kommer de vi fastnat för: 

Vi har på flera ställen läst om portföljer som nått ATH i veckan och även Dividendbomber och Miljonär Innan 30 nådde nya mål. Stort grattis och riktigt bra jobbat!

Petrusko har skrivit om fonden Avanza USA och som namnet säger är det exponering mot just USA som gäller. Även Frihetsmaskinen har uppmärksammat om fonden på sin blogg.

Småbolagsraketer har en julkalender med lucköppningen som presenterar olika bolag, ett koncept vi uppskattar! 

Sparo som är en av våra favoritbloggare var gäst i Fermentum Vitae fredagsintervju. Rekommenderar både inlägget men också att besöka Sparos blogg om du inte redan gjort det, där bjuds ständigt på läsvärda inlägg!

Utdelningscyklisten har skrivit ett inlägg som alla vuxna borde läsa. Det handlar om att ta ansvar för sin egen pension. 

MoneyCowboy publicerade ett inlägg om varje kronas betydelse och att ha tålamod och fokus, vilket kan vara bekymmersamt speciellt i juletid. Tänkvärt!

Vi själva publicerade två inlägg om IPOer som vi tecknat!

Önskar er alla en fortsatt fin fjärde advent! 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.