29 Dec, 2019

Veckans Bästa Blogginlägg

... Och även årets sista! Ja, nu återstår bara två dagar av 2019 och ett helt nytt decennium startar. Vi har nästintill publicerat ett ”Veckans Bästa” under hela året och det är också ett av de inlägg som läses mest varje vecka. Riktigt roligt tycker vi! 

Luta dig tillbaka, här kommer veckans bästa blogginlägg:

Vid årets slut är det flera bloggkollegor som brukar sammanfatta sitt börsår med en årskrönika, däribland Stefan Thelenius  och Investera-Pengar.

Ihållandeinvest har skrivit ett matnyttigt inlägg om hur man skaffar sig en passiv inkomst med hjälp av utdelningsaktier i aktieportföljen.

Utdelningscyklisten har skrivit ett inlägg om hur han blivit inspirerad av andra på Twitter och gjort en lista på vilka inspiratörerna är. Vi blev mycket glada över att se Aktiepappa på listan! Det glädjer oss när vi kan inspirera andra med det vi själva brinner för! 

Professor Kalkyl bjuder denna veckan på en portföljgenomgång och där fick vi själva idéer om nya bolag att titta vidare på! 

Vi publicerade i veckan ett inlägg om börsintroduktionen av Odi Pharma, vilket också Ihållandeinvest har gjort!

Tack för alla tips om läsvärda blogginlägg! Veckans bästa blogginlägg åter 2020! 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.