6 Jan, 2020

Veckans Bästa Blogginlägg

Då har årets första vecka redan (!) passerat. Kanske har den gått snabbare än vanligt eftersom man varit ledig? I morgon är det dags att återgå till vardag med förskola och arbete för oss efter 2,5 veckors välförtjänt ledighet!

Här kommer veckans bästa blogginlägg:

Aktieoutsidern har sammanställt hur 2019års avkastning såg ut för finansbloggarna och finanstwittrarna. Aktiepappa hamnade på plats fyra vilket vi självklart är mycket nöjda över! 

Sparo har publicerat ett inlägg om ”sosseknappen” och igenkänningen med Ove Sundberg i Solsidan. Att stoppa upp hela kön är inget konstigt, För rätt skall såklart vara rätt!

InvestingForValue har publicerat ett långt och matnyttigt inlägg om vad som krävs för att skapa ett framgångsrikt investeringsresultat.

SparaKlokt har nyligen blivit pappa igen och han planerar att spara nykomlingens barnbidrag till 18årsdagen. Med hjälp av Stefan Thelenius kalkylator har han räknat ut vad som krävs för att uppnå en halvmiljon på den här tiden!

Pengabingen skrev om Investors utdelningshistorik och hur den sett ut sedan 1975. 

Hos Aktiepappa kunde man läsa om övertäckningen på 383% för IPOn, ODI Pharama. 

Önskar er alla en fin eftermiddag och fortsatt fin vecka!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.