12 Jan, 2020

Veckans Bästa Blogginlägg

 

Här kommer veckans bästa blogginlägg:

Minimalistinvest påminner i sitt blogginlägg om att se över pensionen och hur man gjort sina placeringar, något varje vuxen bör göra!

Ihållandeinvest  har skrivit ett inlägg om den intressanta kombinationen av cannabisbolag, börspsykologi och vikten av att ta till sig ny information.

Frivid2032 ger ett bra tips på en app som vi sedan tidigare inte hört talas om!

InvesteraPengar har publicerat ett tänkvärt inlägg i veckan om att ta vara på givna möjligheter. Många går miste om saker just på grund av att man inte tar chansen när den uppenbarar sig.

Kronan Till Miljonen har skrivit ett inlägg om Handelsbanken och deras utdelningshistorik. Ett tydligt och intressant inlägg med grafer!

Vårt mest lästa inlägg under veckan var ”Cykel är dött och padel är det nya, men hur länge?” Man skulle kunna tro att inlägget delats i någon sorts cykelforum med tanke på all uppståndelse! :-) 

Vill påminna om att vi mer än gärna tar emot rekommendationer på bloggar och inlägg som vi bör läsa!

Vi önskar alla en härlig söndag!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.