27 Jan, 2020

ODI Pharma handlas under IPO-kursen

 

 

ODI Pharma

 

Som vi tidigare skrivit så noterades marijuanabolaget ODI Pharma på börsen Spotlight den 23 januari och det dröjde inte många dagar innan det som var en av den senaste tidens mest övertecknade aktier blev en av de minst önskvärda nya aktierna. Bara dagar efter noteringen kunde vi läsa om att grundare och storägare sålt aktier och idag gick kursen ner till nivåer under teckningskursen på 9,29. I skrivande stund handlas ODI Pharma till kursen 8,88 kr.

Lyckad snabb affär

 

Själva fick en av sönerna i familjen tilldelning i sin portfölj och de aktier som köptes till kursen såldes första dagen till kursen 11,50 och 11,60. Dagshögsta första handelsdagen var 13 kr så vi lyckades inte kliva av på topp men med facit i hand så blev affären ändå riktigt bra. Affärsidén med medicinsk marijuana på polska marknaden behöver verkligen inte vara fel men vi såg detta som en snabb affär och det var vad det blev också. Nu ska pengarna anävndas till nya noteringar när intressanta sådana uppenbarar sig.

 

Läs mer om ODI Pharma

 

Nytt marijuanabolag till börsen

ODI Pharma kraftigt övertecknad

ODI Pharmas grundare kommenterar insynsförsäljning (Placera)

IPO-grafen

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.