17 Mar, 2020

God nyheter

 

 

Goda nyheter - Toapapper från Essity

 

Både Serige och världen översköljs för tillfället av domedagsrubriker och det är lätt att dras med i allt det negativa. Därför har vi bestämt oss för att leverera lite goda nyheter till våra läsare. Idag kan vi läsa om börsbolaget Essity som meddelar att de idag skickar ut tre miljoner nyproducerade toarullar till butiker runtom i landet. Essity producerar årligen 4,4 ton mjukpapper och de har inga störningar i produktion eller leverans på någon marknad.

Essity är noterade på Stockholmsbörsen och handlas idag till kursen 283,10 kr. Idag gick aktien upp 4,39 % och de har 17.378 st ägare på Avanza och en direktavkastning på 2,3 %. Tyvärr ger vi inte längre Essity. Essity har en pressansvarig vid namn Henrik Sjöström som verkligen är en bra ambassadör för bolaget!

 

Läs mer om Essity

 

Nya SCA

Säljer av Essity

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.