22 Mar, 2020

Veckans Bästa Blogginlägg


Vilken fantastisk vårhelg vi fick! Vi har spenderat mycket tid i vår ensamhet utomhus, något som gav oss en kick i en annars ganska dyster tid. Vi hoppas att även våra läsare fått möjlighet att njuta i solen! 

Här kommer sammanställningen på Veckans Bästa Blogginlägg:

InvesteraPengar har publicerat ett inlägg om att "köpa dippen" och i det avslöjar han vad han tycker om Roger Akelius.

Ihållandeinvest har skrivit om coronavirusets negativa påverkan på bolags utdelningar och kanske kan man som långsiktig investerare hitta stabila bolag med sänkta kurser på grund av det.

Sparo skrev i veckan ett tänkvärt inlägg om att vi moderna människor är bortskämda. Ja, för planera är inget vi vanligtvis behöver, men kanske hög tid att lära oss att göra det.

Slimis har i veckan fyllt på sin portfölj rejält med ett bolag som hade en substansrabatt om 47 %.

Kronan Till Miljonen har skrivit ihop några saker att tänka på i dessa Coronatider.

För egen del har vi påbörjat en artikelserie "Goda Nyheter", det vill säga att vi försöker belysa saker som är positiva eftersom  mycket omkring oss just nu mer är negativt!

Önskar er en fin kväll!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.