2 Apr, 2020

Investera i Sean Georges fond

 

 

Hur köper man aktier i Sean Georges fond?

 

Ni som följer med i finanspoddar och läser finanstidningar har säkert stött på den duktige och trevlige killen Sean George som lämnat Wallstreet för Sverige och som nu rattar fonden Hamiltonian GCO hos Strukturinvest. Vi av flera läsare fått höra att det ställts frågor om vart man kan investera i fonden och därför tänkte vi göra ett klargörande. Fonden köps via Strukturinvest, Länsförsäkringar och via Nordnet. Det finns dock en del regler för hur mycket man minst kan investera mm så läs som vanligt på ordentligt innan ni köper. För att handla vi Strukturinvest är det bara att leta upp deras hemsida och registrera en depå och handla. (Det finns länk längst ner i inlägget.)

Fonden är en daglighandlad global obligationsfond och till skillnad från nästan flera andra obligations- och räntefonder så har de inte stängt fonden under de här turbulenta veckorna vilket är et bra betyg på deras kundfokus.

Vi har faktiskt inte investerat i fonden själva men när man ser deras utveckling för mars (-1,89%) så önskar jag att vi hade satt alla våra pengar i den. Det här inlägget är definitivt inte sponsrat utan vi skriver detta för att vi har den största respekt för Seanbåde som person och som investerare och om vi skulle tänka oss en fond som är värd en lite högre avgift (1,4%) så skulle detta definitivt vara en av de första vi skulle investera i.

Vi kan också skicka ut ett tips till er som jobbar på Avanza: Kanske är det läge att erbjuda era kunder möjligheten att köpa den här fonden?

Ni som vill veta mer om Sean kan se och höra honom i klippen nedan. Det är som ni ser en uppskattad kille för han har varit med i mer eller mindre alla intressanta poddar och program. Här är ett axplock:

Game of stocks podd 

Sean George – Fick en miljon dollar i ett kuvert (podd) 

EFN börlunch 

EFN Uppesittarkväll 

Fill or Kill podd 

Sparpodden 

DI (betalvägg)

 

Läs mer om fonden och om Strukturinvest:

 

Strukturinvest

 

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.