12 Apr, 2020

Veckans Bästa Blogginlägg

Påskdag och söndag, självklart levererar vi veckans blogginlägg i vanlig ordning. Trevlig läsning!

Att Välja Lycka är inte permitterad på grund av Covid 19 utan skall i stället tillbringa mer tid på arbetet för att rädda Sverige!

Aktieoutsidern har funderat över onödiga kostnader och något fler kanske kommer bli tvugna att göra efter den pågående pandemin.

Även Snålänningen har räknat på det här och redogjort för sina utgifter och vad som krävs i sparat kapital för att kunna leva enligt "fyraprocentregeln".

Zerostrategy är en av de som fått den tråkiga nyheten om att bli permitterad. Den stora frågan är dock om han är det inte just det som oroar mest. 

Stefan Thelenius har publicerat ett inlägg om hur han tänker när det är dags för ett nytt bolag till portföljen. Vilket är lämpligast skala eller all in? 

Feminvest har skrivit ett lärorikt inlägg om förkortningar som används inom finansvärlden.

Vi skrev i veckan ett inlägg om att fastighetsbolagen skall ta smällen för Corona.

Hoppas ni alla haft en fin påsk hittills och att ni får njuta det sista av den!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.