23 May, 2020

Stark veckorapport +4,07%

Stark utveckling vart det för veckan med +4,07% och för helåret ligger jag just nu på -5,18%. Visst är portföljen över index och är helt OK, men om jag tittar på mitt twitterflöde så blir man lite smått besviken på sig själv på hur bra det gått för vissa profiler. Sen finns det väl lite mörkertal på de som inte postar alls någonting när det gått dåligt. Så du får bara möjlighet att se de som det har gått bra för.

Under veckan har det blivit småköp i Evolution och Tomra systems och nästa vecka får jag in lönen. Investering i VISA är given och resten kommer nog så som jag tänkt mig idag fördelas på Sinch, Prosus, Zoom Video och Pexip. Är flera dagar dit så jag hinner nog ändra mig flera ggr om. 

 

Antal dagar sedan toppnotering: 93 dagar.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.