6 Jun, 2020

Veckans Bästa Blogginlägg


 

 

Ytterligare en vecka har passerat och vi har återigen nöjet att ge er veckans allra bästa blogginlägg. Läs och njut!

 

Farbror Fri skriver om vad man skulle göra om man hade  pengar. Ett intressant inlägg som definitivt tål att läsas och funderas över.
 
Thokes invest har skirvit om hur han likviderat stora dela av portföljen och vi ska definitvt inte säga emot det beslutet. Det känns verkligen som om är på toppen just nu men så har vi känt förut också så vi är inte rätt personer att avgöra det. Vi hoppas ändå att Thoke har fel då vi fortfarande ligger långa;).

Henriksons blogg har skrivit ett inlägg om Bröderna Hartmann. Äggkartongsföretaget som även ni nämnt i vårt Påskinlägg

Nicklas Andersson på Avanzablogg skriver om vilka bolag som gynnas av hemmasemestrar. Intressant och välskrivet! 

Fantastiska Sofokles som verkligen är en av våra favoritbloggare har skrivit om vertikala odlingar som båda han och vi tror är något för framtiden. Som vanligt ett riktigt bra inlägg.

Snålänningen skriver om hur svårt det är att förutse börsen. Alltid ett intressant ämne det där med tajming av börsen och det känns som att det inte går att läsa för många artiklar om det.

Sparsamtleverne har skrivit om Filter som numer har en podd och som i det här avsnittet pratar om Better Globe.

Själva har vi skrivit ett inlägg om hur man skapar en avkastning på 570 miljoner kronor. Ett inlägg som i det närmaste blev viralt och det är ett av årets mest lästa inlägg. Kontentan av inlägget är att man inte ska lita på allt man ser på sociala medier.

 

Ha en fortsatt go söndag!

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.