11 Jun, 2020

Kul att våra inlägg inspirerar andra bloggare!

 

 

Igår blev vi via info från en läsare varse att vi tydligen inspirerat inte bara en, utan två, andra aktieskribenter efter att vi skrivit om hur lätt man manipulerar sin avkastning. Kolla gärna datumen på de olika inläggen nedan om ni är intresserade vem som skrivit först och vem som inspirerats att göra exakt samma sak och publicera 2 dagar senare på sin Youtube och 5 dagar senare på sin blogg. Den andra har jobbat på Instagram och som av en händelse publicerat en exakt likadan guide strax efter vår publicering.

Vi tycker det är kul när vi kan inspirerar men det hade varit klädsamt att den som kopierar andras inlägg och ideér faktiskt ger lite credd till den som gett inspirationen.

 

Originalet: Hur vi skapade avkastning på 570 miljoner

Hernhags inlägg: Lätt att fejka avkastning

Ekonomigurun (instagram)

 

 

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.