21 Jun, 2020

Köpt Mastercard. Veckorapport +3,99%.

Stark vecka med +3,99% avkastning jämfört med förra veckan som dök med -5,40%. Fortsätter med mina köp av Mastercard och Visa som har en andel på 6% av portföljen. Den här veckans köp i Mastercard finansierades via sälj av surdegen Deutsche Bank. I övrigt under veckan har jag fortsatt med Swingtrading via Superräntan och belåning. På stillastående börs under senaste 2 veckorna har det fungerat bra då jag höjt belåning när det sjunkit och sänkt när det stigit via Supperräntan. Just dessa affärer har nog betalat mig mer än mina courtage avgifter för hela året. Fortsätter med den processen tillsammans med kurslarm och belåning. Se mer i inlägget Swing trading.

 

 

- Köpt Mastercard, Sålt Deutsche Bank
- Belåning 6,0%
- Dagar sedan topp 121
- Tillbaks till topp krävs 9,1%  
- Utveckling i år: +1,14%  Index: - 3,6%

 

 

Sponsrat länk
Söker du efter ett bra kreditkort så kan du hitta det via Kreditkortguiden. Det är en ny jämförelsesida som så opartiskt som möjligt hjälper dig att hitta ett bra kort.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.