2 Jul, 2020

Portföljen Q3 - Investor 19,9%

Nu har Q2 passerat för 2020 och portföljen är nog på plus sidan efter dagens stängning. Investor med sina nästan 20% andel är mitt största innehav och kommer att fortsätta vara det ett bra tag. Om jag backar tillbaks till Q1 så finns Mastercard och Visa med bland de 15 största innehaven och förmodligen kommer de bli dryga 10% av hela portföljen då jag fortsätter att köpa båda bolagen.

På twitter har jag sett riktigt grymma halvårssumeringar med upp till +90% YTD avkastning och tyvärr "spelar" jag inte i samma division och kommer inte ens i närheten av det. Min utveckling ligger nästan på plus för det här året och om jag slår index så blir jag nöjd. Just nu leder väl portföljen med någon procentenhet, men jag är optimisk med att fastighetsbolagen som sänkt mig ordentligt i år, stiger mer än index kommande månaderna. Det återstår att se. 

 

 

Portföljen 2020 Q1
Portföljen 2019 Q4
Portföljen 2019 Q3
Portföljen 2019 Q2
Portföljen 2019 Q1
Portföljen 2018 Q4

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.