4 Jul, 2020

Köpt Investor, Castellum och JNJ. Veckorapport +2,53%.

Halva börsåret är nu förbi och det har varit ett turbulent sådan. Det är den jobbigaste perioden jag har varit med som fullinvesterad och kunnat se portföljen minska med mer än 30% under bara ett par veckor. Sedan tycker jag att det har gått för snabbt med återhämtningen, men har som plan att investera både den 10:e och lön som kommer den 25:e den här månaden. Om det fortsätter stiga kan jag tänka mig att pausa det nån eller några månader. I veckan har det blivit köp i Investor, Castellum och JNJ.

Den 10:e är exakt 15 dagar innan lön och då brukar jag ta ut pengar från ett sparkonto som jag har sparat i vid sidan om min portfölj. Därifrån har jag tagit ut lika stor summa varje månad under den här kraschen, men förra månaden vart uttaget 6ggr större. Så nu är det 11/20 månader kvar. Det har mest blivit köp i Mastercard och Visa för pengarna, men den här månaden lär det bli JNJ och AT&T. 

Sänkt belåningsgraden som nu är nere på 5,9%, där jag swingtradat en del. Vid uppgång har jag sålt och vid nedgång har jag belånat portföljen. Funkat ganska bra och nu enbart en kurs på Holmen som väntas säljas om det stiger, annars har jag enbart kurslarm på köp av Bravida, Investor och Industrivärden om de sjunker till en viss kurs.

 

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.