16 Jul, 2020

Skaffa jobb? -Så här enkelt är det!

 

Häromdagen läste vi på SVT om hur många tillfälliga jobb det fanns för de som har ett körkort. Det var 8.000 st. Det är ganska många jobb att såka och ja, vi förstår att det finns en geografisk aspekt i det hela också men det ser ändå ut som en ganska bra sak att ha ett körkort och vi vill därför uppmana alla våra läsare att faktiskt skaffa sig körkort. Det är inte bara ett sätt att öka chamsen att få ett jobb, det är även ett sätt att skaffa sig kunskap om en livsviktig del av den västerländska livsstilen och vi vågar nästan lova att även om man väljer att vara fotgängare eller cyklist så är man en bättre sådan om man har ett körkort. Körkortsutbildningen och den kunskap den medför ger en hel del kunskap och insikt om hur trafikanter fungerar.

Sen är det självklart så att detta innebär en kostnad och de lån som de nämner i SVT:s artikel är kanske inget vi förordar då vi verkligen hatar lån, men det går faktiskt att spara först och köpa sen och det är det vi rekommenderar. Så ungdomar; skaffa ett körkort och gör det nu!

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.